tirsdag den 3. april 2012

Odds råd til Champions league

Der er Champions league i dag, så der kommer her nogle odds råd. De mange odds eksperter mener nok en Barcelona sejr er på sin plads i dagens kamp, dog bliver det svært at forudsige, da begge hold er i rigtig god form.
Milan var dog mindre skarpe i weekenden hvor det blev til en uafgjort på 1-1 til Catania, hvor noget udskældte Robinho fik scoret. Det lover selvfølgelig ikke for godt op til en så vigtig kamp som denne at spille 1-1 mod et middel hold, hvilket også kan få mange Milan fans til at være ekstra usikre.
Barcelona der stadig er 6 point bag Real Madrid i den hjemlige liga, har vist fint spil i weekenden ved at vinde over Bilbao. Bilbao der ellers viser rigtig flot fodbold i Europa League for tiden.

Odds tips
Kampen idag bliver rigtig spændende hvor et resultat bliver svært at forudsige. Jeg tror der bliver en del mål i kampen, efter en nullert sidst.
Over 2,5 mål
1,49
Derudover kunne det være sjovt at tippe en Milan sejr, der giver 14,5 gange igen - En sejr der ikke er utænkelig i mine øjne.

Bayern vs Marseille
Den anden kamp der spilles i dag, hvor Bayern er selvskrevet til en sejr og videre avancement, hvor Marseille har været rigtig dårlige i denne sæson. En sæson hvor Marseille pt. ligger nummer 9, langt væk fra hvor det sjove foregår i ligaen.
Bayern der viser med en 1-0 sejr over Nürnberg, fik spillet sig lidt tætter på førstepladsen, skal ud at spille fodbold i dag istedet for at fedte en 1-0 hjem, eller 0-0 for den sags skyld, noget der ikke sker. Jeg tror de vil spille offensivt som altid og knuse Marseille i dagens kamp.

Odds tips
Bayern vinder
odds 1,31

Derudover over 4,5 mål(Måske et sats)
odds 4,7